Hirdetés

Dota 2 - az idei Battle Pass egy kampányt is tartalmaz

|

Idén több tartalmat nyit meg a Battle Pass, például egy kooperatív többjátékos sztorit is megismerhetünk.

Hirdetés

A Dota 2-nek van ugyan háttér sztorija, de mivel a Valve mostanában kiszállt a történetmeséléses bizniszből, erről viszonylag kevesen tudnak. Most ez változni fog, legalábbis azok számára, akik kicsengetik az idei Battle Pass árát.

A kampány egy 4 fős kooperatív sztori lesz, aminek teljesítéséért különböző jutalmak is járnak majd. A résztvevők megfelelő mennyiségű kampány XP begyűjtésével  kaphatnak például egy Desert Baby Roshan couriert.

A sztori küldetéseket megcsinálhatjuk a haverokkal, vagy kereshetünk majd csapattársakat a matchmaking funkcióval.

A Battle Pass kampány első fejezete ebben a hónapban érkezik, míg a következő júliusban. A Pass minden tartalmáról, áráról és minden apró részletéről megtaláljátok az infókat a csomaghoz készített aloldalon.

Ti megveszitek a belépőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)