Hirdetés

Dota 2 - megérkezett a kooperatív kampány első fejezete

|

Már játszható a Dota 2 Battle Pass kampányának első fejezete, aminek teljesítésével egy ritka courier skint is szerezhettek.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Valve, hogy két, még aktív játékuk közül a Dota 2 egy izgalmas újdonsággal, egy kooperatív kampánnyal bővül. Ennek nemrég megérkezett az első fejezete, így már neki is eshetünk a kooperatív küldetésnek.

A Siltbraker első fejezete, a The Sands of Fate végigjátszásához szükség van az International 7 Battle Passre, illetve az ennek felszintezéséhez szükséges Battle Pointokat is szerezhetünk vele. A Dota 2 első kooperatív küldetésének során minden egyes zóna után értékeli teljesítményünket a játék, ha pedig sikerül három csillagot szereznünk, nem csak a fenti említett Battle pontokból szerezhetünk, hanem különleges kincseket, így például a ritka Immortal Desert Sands Baby Roshan couriert is megkaphatjuk.

A játékmenet tekintetében érdekesség, hogy Icefrog csapata egészen új, különleges tárgyakat talált ki ehhez a küldetéshez, illetve az ellenfelek hordáinak legyűrése is egészen más élmény, mint egy normál 5v5-ös meccs, ebből a fenti videóban kaphattok egy kis ízelítőt. Azt egyelőre nem tudjuk, mikor érkezik a Dota 2 kampányának következő fejezete.

Ti kipróbáljátok majd a MOBA-k között elég egyedinek számító módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)