Hirdetés

We Are Sorry néven alakul újjá a vezeklő Dota-csapat

|

Egy bundabotrány miatt több versenyről kitiltott gárda szeretne így kérni egy második esélyt a Dota-közösségtől.

Hirdetés

Az öt maláj játékos, akik az Arrow Gaming Dota 2-csapat tagjai voltak, alapították meg a beszédes We Are Sorry nevű új csapatot, így próbálnak meg visszatérni a Délkelet-ázsiai versenyekre. Súlyosbítja a helyzetüket, hogy mielőtt elismerték volna bűnösségüket, hamis screenshotokat is gyártottak, hogy felmentsék magukat valahogy.

Ezzel a húzással természetesen nem kerülik meg, hogy több versenyről kizárták őket, egyes versenyekről pedig örökre kitiltották a játékosokat. Vannak, akik azonban hisznek a volt Arrow-játékosok bűnbánatában, a Vietnam Champions League idei eseményére például már meghívást kaptak.

"Én hiszek nekik. Az emberek nap mint nap hibáznak, és ha senki nem bocsájt meg nekik, lehet, hogy abba kell hagyniuk a játékot" - indokolta döntését a verseny szervezője, Van Khoa Hoang. A vietnámi verseny összdíjazása egyébként 3,1 ezer amerikai dollár lesz.

A játékosoknak nem kell aggódniuk, hogy újra kísértésbe esnek, ugyanis a VCL meccsei nem szerepelnek majd a Dota 2-vel foglalkozó fogadásokat bonyolító weboldalakon.

Mit gondoltok, van még esélyük, hogy nagyobb versenyeken szerepeljenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)