Hirdetés

Dota 2 - pörög a Dark Moon esemény

|

Egy új játékmód, és rengeteg nyeremény került be a Dota 2-be a kínai holdújév tiszteletére.

Hirdetés

Nem csak az Overwatch, de rengeteg más játék is megünnepli a kínai újévet. A Dota 2-ben ezúttal egy teljesen új játékmód is várja azokat, akik a szokásos 5v5 csatákat egy kis horda módra hasonlító mókával szeretnék megszakítani.

A Dark Moon egy erre a célra felépített pályán játszódik, ahol a hullámokban érkező ellenfelek megpróbálják ledönteni a Selemene templomát. Kiválasztjuk a nekünk tetsző hőst (a választék itt erősen limitált), aztán 4 társunk oldalán próbálunk túlélni, amíg lehet.

Az új játékmódban való részvételért pontokat kapunk, amikkel megpörgethetjük a Dark Moon kereket. A szerencsés játékosok ütős nyereményekel lesznek gazdagabbak. A főnyeremény pedig nem más, mint egy Dark Moon Baby Roshan courier.

A Dark Moon esemény már éles és egészen február 6-ig tart majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)