Hirdetés

Dota 2 - előfizetős rendszerrel lesz még jobb a rajongóknak

|

A tavaly nagy népszerűségnek örvendő Battle Passokat ebben a szezonban az új Dota Plus rendszer váltja.

Hirdetés

A Dota 2 Battle Pass szisztémáját nagyon szerették a játékosok - a normál meccsek alatt teljesíthető küldetések és kihívások adtak egy kis extra motivációt a játékhoz. No meg rengeteg felszerelést lehetett gyűjteni a hősökre. A rendszer helyét idén egy új veszi át, a Dota Plus.

Hirdetés

Az idei profi szezont egyébként is más rendszerben képzelte el a Valve, mint eddig. Létrejött a Dota Pro Circuit, több major és minor bajnokságon lehet részt venni, illetve azokon pontot gyűjteni, hogy a csapatok kijussanak a The Internationalre. Eddig a majoröket és a TI-t egészítette ki a Battle Pass, de a Valve úgy látta jónak, ha az új profi liga mellé új szolgáltatást kapcsol. 

Az úgynevezett compendiumokat és a Battle Pass tartalmakat a Dota Plus váltja, amely alapvetően egy havidíjas in-game szolgáltatás. Visszatérnek a már ismerős kihívások és a feloldható kozmetikumok, de egy egészen más, játékbeli fizetőeszközre alapuló rendszerben. A meccsek alatt XP-t és Reward Shardot lehet szerezni - előbbivel egyre több kihívást oldunk fel, utóbbival pedig tárgyakat és egyes karakterekhez kapcsolódó egyedi chathangokat lehet venni.

Még nagyobb újítás a Plus Assistant, amely az egyes meccsekhez szolgál rengeteg extra információval. A több millió meccse alapján létrejövő adathalmaz alapján javasol counterpickeket, buildeket, itemeket, illetve olyan adatokat közöl, amelyek elérhetőek lehetnének a "normális", Dota Plusra nem előfizető játékosoknak is. Természetesen a népszerű hétvégi bajnokság, a Battle Cup is visszatér sok játékos örömére. Ez a Plustól független, 1 dollárért lehet jegyet venni egy szombati bajnokságra.

A Dota Plust csak tegnap jelentették be, de már elő is lehet rá fizetni egy havi, fél éves és éves csomagban is. További, bővebb infót a szolgáltatásról a Dota Plus aloldalán olvashatjátok.

Nektek hogy tetszik a Dota Plus? Jobb lehet az új, előfizetéses rendszer, vagy inkább a Battle Passokat látnátok újra szívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)