Hirdetés

Dota 2 - feloszlik a Ninjas in Pyjamas

|

A svéd eSport szervezet januárban szállt be a Dota 2 világába, 10 hónap után azonban feloszlatják a jelenlegi csapatot és új játékosok után néznek.

Hirdetés

A CS:GO és League of Legends rajongók már jó ideje ismerik a Ninjas in Pyjamas nevét, az ismert szervezet azonban idén indította el a maga Dota 2-es divízióját. 

Az egykori Fnatic carry-jével, Erával felálló ötös hamar közönségkedvenc lett, és ha nem is gazdagodtak meg a játékból, azért egész jól szerepeltek néhány tornán. A csapat játékosai most úgy döntöttek, hogy inkább külön úton folytatnák a jövőben, a szervezet pedig támogatja is őket ebben. Senkiben nem maradtak rossz érzések, nem volt széthúzás, egyszerűen csak így látták jónak.

Bár lendületesen indultak, az év második felére valahogy elfáradt a csapat, így se a The Internationalre, se az épp zajló Frankfurt Majorre nem jutottak ki. Egyik játékos sem akarja itthagyni a Dota 2 világát, így valószínűleg hamarosan viszontlátjuk majd őket, maga a NiP pedig most a CS:GO-ra koncentrálhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)