Hirdetés

Dota 2 - Io új kozmetikai szettje Companion Cube-ot csinál belőle

|

A Valve bemutatta, hogy mit is tud Io új Arcana készlete.

Hirdetés

A Dota 2 rajongók valószínűleg emlékeznek a tavalyi Arcana szavazásra, ahol Juggernaut és Io maradtak a döntőben. Előbbi egy népszerű carry karakter, utóbbi pedig egy meglehetősen keveset használt támogató.

Majdnem biztos, hogy Io csak azért jutott addig, ameddig, mert a Dota 2 közössége kíváncsi volt rá, hogy mit lépne a Valve, ha az egy darab lebegő gömbre megszavazzák a kozmetikai készletet.

Az idei szavazásban Io már benne sem volt, de valójában csak azért, mert a fejlesztőknek már kész volt hozzá az új készletük. A Companion Cube felszerelés nem csak egy lebegő kockát csinál a karakterből, de átalakítja képességeinek animációit is.

Ezt a kozmetikai csomagot a Battle Pass szintezésével lehet megszerezni. A Passt 245-re kell húzni az Arcana megnyitásához, amit küldetések teljesítésével vagy szintek vásárlásával tudtok elérni. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)