Hirdetés

Dota 2 - mostantól láthatjuk, mekkora esélyünk van egy ritka tárgy megszerzésére a loot boxokból

|

Bekerült a Valve játékába egy vadonatúj dobozka, ezzel együtt pedig egy új rendszer is élesedett.

Hirdetés

Ahogy sok más játéknak, úgy a Dota 2-nek is szerves részét képezik a loot boxok, amelyek kinyitásával ilyen-olyan kozmetikai cuccokat szerezhetnek a játékosok. Most pedig már azt is láthatjuk egy ilyen doboznál, hogy mekkora eséllyel kaphatunk egy ritkább tárgyat.

Hirdetés

Nemrég bekerült a játékba a Treasure of the Carmine Cascade nevű loot box, amiből kis szerencsével extra cuccokat is szerezhetünk. A dolog úgy működik, hogy minél több ilyen ládát nyitunk ki, annál nagyobb esélyünk lesz valamelyik ritkaság megszerzésére, és az új rendszernek köszönhetően már azt is láthatjuk, hogy egy adott mennyiségű kinyitott doboz után mekkora eséllyel zsebelhetjük be a különleges tárgyat.

A fejlesztők tehát átdolgozták egy kicsit ezt a rendszert, és azt is megtudtuk, hogy a később érkező loot boxoknál is láthatjuk majd a hasonló módon növekvő esélyeket.

Ti szoktatok fizetni az ilyen ládákért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)