Hirdetés

Dota 2 - most a te munkád is bekerülhet

|

A Dota 2 következő eseménye a Lunar New Year január végén kezdődik. A Valve a közösség segítségét kérte.

Hirdetés

A Dota 2 hivatalos blogján a Valve egy felhívást tett közzé. A Holdújév alkalmából tartandó játékbeli eseménnyel kapcsolatos közösségi munkákat várnak a Steam Workshopba. Ha megihletett titeket a kínai újév, a kínai történelem, vagy a tavasz akkor itt a lehetőség, hogy megmutathassátok mit tudtok.

A felhívással együtt már az is nyilvánvalóvá vált, hogy a következő Dota 2 esemény már január végén esedékes lesz. Úgy tűnik, hogy a Diretide körüli hisztéria felpörgette a srácokat. A lényeg, hogyha szeretnétek viszontlátni műveteket (karakter tárgyak, HUD skinek, ward skinek), a Storeban elérhető csecsebecseként, nincs más dolgotok, mint a fenti témák valamelyikében megalkotni azt, feltölteni a Dota 2 műhelybe, és a „Spring2014”szócskával felcímkézni.

Az alkotásokat a Valve január 15-ig fogadja. Azt még nem tudjuk, hogy az esemény pontosan mikor kezdődik, de valószínűleg néhány nappal a határidő után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)