Hirdetés

Dota 2 Major Championship - itt a verseny dátuma és a nevezési lehetőségek

|

Megvan az első Dota 2 Major verseny pontos dátuma és a helyszín is. Előttetek is nyitva áll a lehetőség, hogy jelentkezzetek a nyílt selejtezőkre és ott legyetek az őszi tornán!

Hirdetés

A Dota 2 Major Championship egy vadonatúj versenysorozat lesz, mely a népszerű MOBA játékot helyezi a középpontba és a világ különféle pontjain kerül megrendezésre. A negyedévente esedékes tornát még áprilisban jelentették be, majd kiderült, hogy az első esemény novemberben, Európában lesz megtartva. Most már azt is tudjuk, pontosan hol és mikor.

Frankfurtban, Németország ötödik legnépesebb városában rendezik a világ első Dota 2 Major versenyét. A tornán 16 csapat indul majd, akik 6 napon át küzdenek a 3 millió dolláros össznyereményért. Október 5-én jelentik majd be, hogy melyik csapatok kapnak meghívást a versenyre. A további helyek sorsa területi selejtezőkön (ezek október 10. és 13. között zajlanak) és nyílt selejtezőkön (október 6-9.) dől el. Az utóbbin természetesen bárki részt vehet, aki regisztrál ezen az oldalon. A jelentkezés október 1-jén indul.

A frankfurti rendezvény szabadon látogatható lesz, jegyet csak a torna utolsó napjára kell vásárolni. Ezek az Eventbrite oldalán válnak elérhetővé szeptember 27-én, két hullámban, délelőtt 11, illetve este 7 órakor. A Dota 2 rajongóknak 50 eurót (körülbelül 15600 forintot) kell kicsengetniük ezért a jegyért.

Ti tervezitek, hogy kilátogattok az első Dota 2 Major versenyre? Vagy netán indultok is a selejtezőkön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)