Hirdetés

Dota 2 - furcsa szkripttel omlaszt össze meccseket néhány csaló

|

A hangfájlokat kihasználva okozzák a meccsekről való kapcsolat bontását.

Hirdetés

A Dot Esports értesülése szerint egy új megoldással lóg meg a vesztes mérkőzések elől a csaló vagy csalni próbáló Dota 2-játékosok legújabb hulláma. A Valve általában jól szűri a különböző eseteket, de most egy szkripttel kell megküzdenie a fejlesztőknek.

Hirdetés

Az értesülések alapján egyes játékosok bizonyos tárgyak vagy képességek rövid időn belüli számtalan gyors aktiválásával okozzák a meccsek felfüggesztését, és az utóbbi napokban egyre többen élnek az úgynevezett "sound hack" lehetőségével. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy terhelik túl a szervereket. de többek között a Shadow Amulet tárgy többszöri aktiválásával, vagy Invoker és Medusa egy-egy képességével érik el, hogy a többi játékost automatikusan ledobja a meccsről a játék. Íme a csalásra egy felvett példa, de vigyázzatok a hangerővel, érdemesebb a szokásosnál lejjebb csavarni.

A Dota 2 Reddit-oldalán már több alkalommal is írtak a csalásra vonatkozó bejegyzést, a Valve ugyan hivatalos közleményben még nem reagált a jelenségre, feltehetően már dolgoznak a megoldáson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)