Hirdetés

Dota 2 - na, ilyet csak világklasszis játékosoktól látsz!

|

A Dota 2 azért fantasztikus játék, mert 4 évvel a megjelenés után is meg tudja lepni az embert, amikor az nem is számít rá.

Hirdetés

Az a közel 3000 óra, amit a Dota 2-re szántam életem során jóval több, mint amit mondjuk édesanyámnak őszintén be mernék vallani. Elég sok profi meccset is követek élőben, így bár általában le tudnak nyűgözni, azt hittem, ennyi idő után már nem nagyon lehet újat mutatni. De mindig lehet.

Ezekben a napokban zajlik a Frankfurt Major névre keresztelt, Valve által támogatott verseny, amely a 2016-os The International első állomása. A felsőházi elődöntő a Vici Gaming és a Team Secret között zajlott, akik egyértelműen ott vannak a világ legjobb csapatai közt, hiszen amellett, hogy mire képesek a játékosok egyenként, együtt is zseniális dolgokat képesek kivitelezni. Ha valaki kihagyta a két csapat tegnapi meccsét, akkor mihamarabb pótolja, mert zseniális momentumokkal van tele, például ezzel (kattints a képre a teljes méretért):

Ha valakinek esetleg nem lenne világos, mi is történik a képernyőn: várható volt, a VG egy smoke-gankkel akarja meglepni a Team Secretet, ezért a csapat egyik játékosa ez illúzióval patrolozik egy szűk átjáróban, ahol a VG valószínűleg áthalad majd. Bár az ellenfél hősei láthatatlanok, az illúzió egy pillanatra elakad bennük, amit w33 azonnal észre is vesz. Ez már nem next-level, inkább egy next-gen megmozdulás, amivel nem sűrűn találkozik az ember.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)