Hirdetés

Elárasztották a negatív értékelések a Dota 2-t, mert néhányan azt hiszik, hogy emiatt nem készült el a Half-Life 3

|

A rajongók egy része úgy véli, hogy a MOBA fejlesztése tett keresztbe az ikonikus játék folytatásának, és bizony hangot is adnak véleményüknek.

Hirdetés

Sok évnyi várakozás után nemrég kiderült, hogy nagyjából milyen lett volna a Half-Life 2 epizódjainak harmadik része, aminek az elkészülése már egyre valószínűtlenebbnek tűnik, ezt pedig sokan nem nézik jó szemmel, és egy olyan formáját választották a véleménynyilvánításnak, amelyet már korábban is alkalmaztak mások.

Hirdetés

A Dota 2 Steam oldalán eddig is lehetett látni negatív értékeléseket néhány elégedetlen játékostól, azonban most megjelentek azok, akik szimplán azért húzzák le a játékot, mert úgy gondolják, hogy az "kicsinálta" a Half-Life folytatást. Néhányan azzal érvelnek, hogy a MOBA miatt teljesen elveszett a kreativitás a Valve csapatából, és ezért nem lett lezárva Gordon Freeman kalandja.

Egyébként nem ez az első eset, hogy a rajongók rossz értékeléseket zúdítanak egy közkedvelt játékra a Steamen, ugyanis korábban a Grand Theft Auto V is megkapta a magáét az OpenIV körüli balhé miatt.

Ti mit gondoltok, valóban a Dota 2 miatt nincs Half-Life 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)