Hirdetés

Dota 2 - új hőst hoz a kínai újév

|

Bár sem halloweenra, sem karácsonyra nem kaptunk szezonális eventet, a kínai újév alkalmából azért csak megerőltették magukat a fejlesztők. Rengeteg újdonság a láthatáron.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt zárult a Dota 2 Asia Championship, amit mini TI5-nak is neveztek, hiszen a világ legjobb 16 csapata vett részt a több napos LAN-on, ahol az első hely több mint 1,3 millió dollárt ért.

A játékosoknak most csak néhány nap pihenőjük van, mielőtt újabb nagy versenyekkel folytatódna a szezon, addig azonban egy szezonális event, a New Bloom Festival szórakoztatja majd a profi és casual játékosokat egyaránt. Nemcsak a pálya alakul át, hanem egy új játékmódot is kapunk, ahol ismét egy kis PvE harcban vehetünk majd részt, hogy értékes itemekhez jussunk.

A frissítéssel megérkezik egy új hős, Winter Wyvern is, így már csak ketten hiányoznak a teljes, 112 hősből álló listáról. A patch a metát is jelentősen átalakítja majd, hiszen a jelenleg legerősebbnek tartott hősöket csúnyán lenerfelik. Ahogy az lenni szokott, most is közel végtelen új sapka kerül be a játékba, köztük egy 28 dolláros Crystal Maiden Arcana is, ami ugyan nem olcsó, de elég volt egy pillantást vetni a kiskutyájára, és máris elindultam a bankkártyámért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)