Hirdetés

Dota 2 - két új hős mutatkozott be a The International színpadán

|

A The International hatalmas buli, nem csak azért, mert a világ legjobb csapatai küzdenek meg egymással, de rengeteg mókás meccs is zajlik, köztük az, ahol a Pit Lord is bemutatkozott.

Hirdetés

A Dota 2 The International eseménye minden évben nagy durranás. A világ minden tájáról gyűlnek össze rajongók és versenyzők, hogy a kedvenc játékukat ünnepeljék. Nem is kell ennél jobb hely két új hős bemutatására.

Egyikőjüket a DotA Allstars veteránok már jól ismerhetik: Pit Lord, azaz helyi verziója, Underlord. A régi ismerőst először egy őrületes 10v10 Allstars meccsen mutatták be. A parti elején, az első harcnál hirtelen szünetet követelt a kommentátor, majd megjelent a pokol ura.

A másik meglepetés egy teljesen új hős, a fenti képen is látható Monkey King. A mitológiában Sun Wukongként ismert karakter egy erős, agilis sebzésosztóként szerepel majdnem az összes MOBA játékban. Valószínűleg valami hasonlóra számíthatunk majd a Dota 2-es kiadásában is.

A The International 2016 döntője ma este 10 órakor kezdődik. Az ágrajzot itt találjátok. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)