Hirdetés

Dota 2 Reborn - új motorral születik újjá a MOBA

|

A Valve-nél nemcsak a The Internationalből befolyó milliókat számolgatják, hanem komolyan fejlesztik is a Dota 2-t. Komoly változások jönnek, érdemes figyelni.

Hirdetés

Sokan támadják a Valve fejlesztőit azért, mert a 2011-es béta elindulása óta még mindig képtelenek voltak az eredeti DotA összes hősét implementálni a játékba, de most legalább megtudtuk, mivel foglalatoskodtak egyébként a programozók.

A Valve saját blogján jelentette be, hogy hamarosan érkezik a Dota 2 Reborn, amely új motorral (minden bizonnyal a régóta pletykált Source 2-vel) és rengeteg izgalmas újdonsággal várja a rajongókat. A kezelőfelület jelentősen átalakul, és bekerülnek végre a Custom Game-ek is, így több tucat új játékmódra számíthatunk.

Az új rendszerben sokkal könnyebb lesz játékosokat találni (főleg a barátaink közt), átalakul a chat és a streamerek dolgát is megkönnyítik. Hosszú idő után végre új tutorial meccseket is bemutatnak, így a kezdők még könnyebben elsajátíthatják az alapokat. A részletes bejelentés a jövő héten várható a béta rajtjával együtt, a teljes átállásra pedig a The International után kerül majd sor, melynek nyereményalapja már 13,4 millió dollárnál jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)