Hirdetés

Dota 2 - egy furcsa lényen lovagoló, méretes puskát lóbáló néni lesz a következő hős

|

A Valve egy őrült, de jópofa trailerrel mutatta be a rajongóknak a legújabb játszható karaktert.

Hirdetés

Számos olyan szépkorú karaktert láttunk már a videojátékokban, aki keményen odasózott ellenfeleinek, ilyen például Ana az Overwatch-ban, vagy épp a Watch Dogs Legion trailerében látott nyugdíjas, Helen, aki bármikor térden rúgja a biztonsági őröket. Hamarosan pedig a Dota 2 repertoárjába is bekerül egy vérszomjas nagyi.

Hirdetés

A The International 2019 bajnokság során leplezte le a Valve a játék soron következő hősét, Snapfire-t. Egyelőre kevés részletet tudunk az újoncról, de a videóban látottak alapján valószínűleg a játékban is egy gyíkszerű lény hátán fog közeledni, és jókora puskájával szórja majd az áldást a harctéren. Sőt, még az is elképzelhető, hogy jótékony hatású sütiket is osztogathat társainak. Remekül passzolna egy ilyen képesség hozzá, az biztos.

Az még nem derült ki, mikor érkezik meg Snapfire, aki már most egy nagyon badass hősnek tűnik, szóval kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes majd a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)