Hirdetés

Dota 2 - akár Gabe Newelltől is veheted a cuccaidat

|

Egy modder készített egy csodás modellt, ami a tárgyakat árusító karaktert cseréli le a Valve első emberére. Még nem biztos, hogy be is kerül a játékba, de a szavazatoddal segíthetsz.

Hirdetés

A Dota 2 elég sikeresen vette át a Valve által a Team Fortress 2-ben tökéletesített pénzügyi modellt, ahol is a játék maga ingyenes, ám az in-game tárgyak eladásaiból mégis sikerül profitot termelni. Ehhez azonban rendkívül sok megvásárolható mütyűrre van szükség, ezúttal pedig egy zseniális pályamű érkezett.

A Down Limit néven posztoló modder ugyanis a ma már mémnek számító Gabe Newellre cserélte a Dota 2 árusát, ami, ha belegondoltok tökéletesen logikus. Hasonlóan, mint a való életben a Steames leárazásokkor, a játékban is kevesebb pénzzel távozunk majd tőle, mint azt előre elterveztük.

Mondjuk Dotában a limitált inventory miatt nem áll majd elő az a probléma, hogy megvesszük azt a kis indie-varázstárgyat, amiről mindenki olyan jó véleménnyel van, de aztán sosem lesz időnk kipróbálni (ötletem sincs, honnan jöhetett ez a hasonlat).

Mindenesetre alul találtok egy videót, ahol részletesen megnézhetitek a modellt, itt pedig szavazhattok rá a Steam Workshopon.

Nektek hogy tetszik Gabe legújabb inkarnációja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)