Rangsorolt Dota 2 meccset akarsz? Add csak meg a számod!

|

A Valve elég komolyan harcol a smurfölés ellen. Ezért vezetik most be a telefonos profilt, amivel remélhetőleg csökken majd a doppingra használt fiókok száma.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

A legtöbb kompetitív ingyenes játéknál létezik a smurf jelenség, ahol magas ranggal rendelkező játékosok csinálnak egy második/harmadik fiókot, hogy alacsonyabb rangsorolású játékosokat verjenek agyon a kompetitív módban.

A Valve ezt szeretné megszüntetni a Dota 2-ben, így 2 hét múlva már egyáltalán nem lehet rangsorolt meccseket játszani valós telefonszám megadása nélkül. Egy számot, csak egy fiókhoz lehet használni, így a fejlesztők reményei szerint ez jelentősen csökkenti majd a smurf fiókok számát.

Nyilván ez nem fogja megállítani azokat, akiknek egyébként is van 1-2 vagy akár három telefonjuk is otthon. Mindenesetre egyelőre egy 2 hetes türelmi időszak van, hogy mindenkinek legyen ideje megadni a számát. Utána már nem fog engedni a játék versengeni a kötelezően megadandó adatok nélkül.

Meglátjuk, hogy ennek mennyire lesz kedvező hatása a rangsorolt játékra, de egyelőre nincs elmosva az ötlettől a közösség. Nektek mi a véleményetek a megoldásról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!