Hirdetés

Dota 2 - elképesztő ajándék jár a legnagyobb rajongóknak

|

A Dota 2 világbajnokságához tartozó virtuális évkönyv eddig csak játékon belüli extrákat kínált, azonban ha elég pénzt és időt ölünk bele, megkaphatjuk a bajnokoknak járó díj kicsinyített mását is.

Hirdetés

Amikor a Valve két évvel ezelőtt kitalálta a Compendiumot, még közel sem volt ekkora a Dota 2 játékosbázisa, és az érdeklődés is jóval alacsonyabb volt. Csak páran szintezték fel a saját könyvüket igazán, ők azonban rengeteg jutalmat kaptak, amit aztán jó áron adtak tovább a Steam Marketen. Tavaly már mindenki ezt tolta, így a tárgyak piaci értéke is a béka hátsója alatt volt, idén azonban a Valve kitalálta, hogyan jutalmazza meg azokat, akik igazán sokat foglalkoztak a dologgal.

A Collector's Aegis névre keresztelt replika a The International győzteseinek járó pajzs lekicsinyített mása, amely egyrészt baromi jól néz ki, másrészt egy in-game kiegészítőt is kapunk mellé, amellyel a játékban található pajzs egy speciális effektet kap. Persze ez csak másodlagos. És hogy kik kaphatják meg ezt a replikát? Mindenki, aki elérte az 1000-es Compendium szintet.

 

Bele se merek gondolni, hogy ezt pusztán játékkal mennyi idő kifarmolni, de ha valamiért nagyon szeretnétek egy ilyet, és a pénzt sem sajnáljátok rá, akkor nekiállhattok bevásárolni magatokat. Ha nulláról fogtok bele, a Compendium és az extra szintek összesen 427 dollárba (122 ezer forint) kerülnek. Ha a döntő végéig összejön a szint, itt tudtok jelentkezni a saját példányotokért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)