Hirdetés

Dota 2 - megjött az idei Battle Pass, és jobban fogy, mint bármelyik korábbi

|

A The International még pár hónappal odébb van, de a Valve már kiadta a kapcsolódó bérletet.

Hirdetés

A 2019-es Battle Pass rengeteg tartalmat hozott és még több újdonságot fog megnyitni majd, minél közelebb kerülünk a The International 2019-hez.

Hirdetés

A szokásos, csillogó-villogó, külsőt megváltoztató tárgyak mellett a Battle Pass hozzáférést biztosít egy Wrath of Mo'rokai eseményhez, egy Jungle Expedition módhoz, élő tornyokhoz, új Coach kihívásokhoz, egy új Party Finder eszközhöz, és egy Avoid Player funkcióhoz. Előbbivel találhatsz neked való csapattársakat, utóbbival elkerülheted a nemkívánatos játékosokat.

A számtalan lootot, új funkciót és feature-t meg se próbáljuk felsorolni. A lényeg, hogy a Dota 2 játékosai már most, 10 euróért behúzhatják az új bérletet - 11 óra alatt összegyűlt 5 millió dollár, és messze még a vége. Mint minden évben, úgy idén is a The International nyereményalapjába megy a bevétel egy része. Az újdonságokat a Battle Pass aloldalán böngészhetitek végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)