Hirdetés

Dota 2 - hamarosan két új hőssel bővül a paletta

|

A stúdió a The International 7 alkalmából leleplezte a MOBA új karaktereit, és a bejelentéshez hozzácsapott egy hangulatos videót is.

Hirdetés

Utoljára tavaly decemberben kapott új hőst a Dota 2, így a fejlesztők elérkezettnek látták az időt, hogy bemutassák a következő frissítés tartalmát, ami nem egy, hanem kettő karakterrel bővíti a népszerű játék már így is széles kínálatát.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy adatbányászok korábban már érdekes nyomokra bukkantak, a Valve a The International 7 tornán egy kedvcsináló videó formájában bemutatta a Dota 2 következő szereplőit. Nagyobb volt az öröm, mint az Artifact bejelentésekor. 

Az első hős egy két lábon járó, kardforgató állat, és akár a Csizmás Kandúr felnőttesebb változata is lehetne, a másik pedig egy rózsaszín tündér, akinek a lámpásába egy veszélyesnek tűnő lény van bezárva.

A fenti videón kívül egyelőre még nem kaptunk egyéb részleteket, így nem tudjuk a neveiket, sem a képességeiket, de ahogy kiderülnek további információk, beszámolunk róluk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)