Hirdetés

Dota 2 - jönnek a gúnyos megjegyzések harc közben

|

A The Stanley Parable narrátora hamarosan Dota 2 harcokat fog kommentálni!

Hirdetés

A The Stanley Parable narrátora gúnyos megjegyzéseivel és kiszólásaival sokunk kedvencévé vált, így örömmel jelentjük, hogy a Dota 2 hamarosan kap egy announcer packot, amelyben Kevan Brighting fogja oltani a Valve által fejlesztett MOBA játékosait. 

A jó hírt Davey Breden, a The Stanley Parable egyik fejlesztője osztotta meg twitteren, amelyből kiderül, hogy elkezdtek dolgozni az announcer pakkon.

A The Stanley Parable Announcer Pack megjelenésének időpontjáról egyelőre még nincs információ, de az biztos, hogy a brit Kevan Brighting kommentárjai hallatán széles mosolyra fog húzódni minden Dota 2 játékos szája, aki beruház a DLC-re. 

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)