Hirdetés

Dota 2 - itt az új kliens, de jó ez nekünk?

|

Néhány hónap bétateszt után a napokban hivatalosan is elindult a Dota 2 új kliense, és bár hozott pár nagyon tetszetős változást, a játékosok nem feltétlenül elégedettek.

Hirdetés

A Dota 2 Reborn bétáját júniusban indította el a Valve, így a játékosok már jó ideje ismerkednek az új kezelőfelülettel. A játék alapjaiban természetesen nem változott, de a körítés igen, amely nemcsak az új játékosoknak segít beletanulni a játékba, hanem a tapasztaltabbaknak is kínál néhány kényelmi funkciót.

A teljes menüt átalakították, amely kifejezetten mutatós, de sokaknak nem tetszik, mert megtöltötték olyan információkkal, amely a legtöbb játékos számára teljesen irreleváns. Átalakult a tutorial rendszer is, így mostantól új küldetéseken keresztül ismerkedhetünk a mechanikákkal, az egyes hősöket pedig le is demózhatjuk, így kipróbálhatjuk, hogy néz ki egy karakter bizonyos kozmetikai tárgyakkal, vagy mennyire teljesít jól egy adott builddel.

Ezzel együtt a játék teljesen átköltözött a Source 2-es motorra, így részletesebb lett a grafika, az animációk és karaktermozgások pedig folyamatosabbnak, gördülékenyebbnek látszanak. Hiába a sok javítgatás, az új kliens sajnos még tartalmaz pár bugot, így nem egyszer fordult elő az elmúlt napokban, hogy minden ok nélkül kidobott a játék, vagy bizonyos dolgok egyszerűen nem látszottak az interfészen, amiért újra kellett indítanom a játékot. Remélhetőleg rövid időn belül ezek eltűnnek, és a fejlesztők a két hiányzó hős befejezésére fókuszálhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)