Hirdetés

Egy Dota 2 custom game lehet 2019 egyik legnépszerűbb játéka

|

A Valve statisztikái szerint már most egyszerre több mint 100 ezer játékos tolja az Auto Chesst.

Hirdetés

Az Artifact sajnos nem úgy sült el, ahogy a Valve tervezte, elég durván megcsappat a játékosbázis a megjelenés óta. Ettől persze még nem biztos, hogy a játék is veszteséges lett, de az már borítékolható, hogy nem ez fogja letaszítani a Hearthstone-t a trónról.

Hirdetés

Feltörekvőben van viszont a Dota 2, köszönhetően egy kínai csapat által fejlesztett custom game-nek, amit rengetegen játszanak. Az egyidejű játékosszám 100 ezer fölött jár, és 700 ezren iratkoztak fel a játék oldalára, aminek bár auto chess a neve, annyi köze van a sakkhoz, egy egy sakktáblán zajlik a csata.

A játékba belépő 8 játékos hősöket vásárolhat minden körben, akik szinergizálhatnak a fajuk, a kasztjuk, vagy épp a képességeik miatt. A pályánkon minden körben vagy egy adag creep, vagy egy másik játékos táblájának a klónja jelenik meg, és ha sikerül túlélnünk, mehetünk tovább a következő körre. A játék nemcsak hihetetlenül addiktív, hanem a taktikázásra is rengeteg lehetőséget ad.

Néhányan azért felhívták a figyelmet arra, hogy a számokat érdemes egyelőre óvatosan kezelni, nem ez lenne az első alkalom, hogy a Valve belső órája téved, és sokkal nagyobb játékosbázist mutat, mint amit valójában realizálnak, de tény, hogy egyre többen próbálják ki a játékmódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)