Hirdetés

Külön játékot csinál a Valve a Dota Auto Chessből

|

A milliókat megmozgató mod hamarosan külön is játszható lesz, mobilra is érkezik.

Hirdetés

Miután a Valve évekig dédelgette az Artifactet, ami aztán néhány hét alatt dőlt bele a saját kardjába, nem gondoltuk volna, hogy egyhamar újabb játékkal készül a stúdió.

Hirdetés

Főleg azért, mert miközben a saját játékuk vergődött, a Dota 2-n belül talán még az alapjátéknál is népszerűbbé vált egy mod, a Dota Auto Chess, amit milliók töltöttek le a Steam Workshopból. Persze egy moddal nem nagyon lehet pénzt keresni, ezért a fejlesztőcsapat már épp elkezdett dolgozni a független változaton, de a Valve-nek támadt egy jobb ötlete.

A stúdió büszkén jelentette, hogy az eredeti fejlesztőkkel karöltve elkezdtek dolgozni egy önállóan játszható változaton. A  Drodo Studio emellett egy nem dotás mobilos változatot is készít majd a kínai piacra.

Ti próbáltátok már az Auto Chesst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)