Hirdetés

Dota Underlords - börtön funckiót is hoz a következő nagy frissítés

|

A Valve emellett még több új, a játék világához csatlakozó karaktert leplezett le.

Hirdetés

A Valve már nagy erőkkel dolgozik a Dota Underlords hivatalos 1.0 verziószámú kiadásán, és folyamatosan csepegteti az információkat a várhatóan roppant tartalmas úgynevezett Big Update frissítésről. A hivatalos blogposztban ezúttal bemutatásra került a Börtön funkció, amelynek köszönhetően minden nap teljesen új játékélményben lehet részünk.

Hirdetés

Ennek lényege, hogy 24 órás rotációban 8-12 hős a börtönbe kerül, vagyis nem lesznek választható karakterek a meccsek során. A bevált és megszokott nyerő stratégiák tehát folyamatosan változni fognak, és a korlátozásokból adódóan újabb ötletekkel kell előrukkolnia a játékosoknak. A szövetséges bónuszokat viszont ez nem fogja befolyásolni, a Börtön ellenére is mindegyiket teljes valójában lehet majd használni.

A választható hősökhöz pedig csatlakozni fog a Dota 2-ből már jól ismert Faceless Void és Io párosa is. A Big Update egyébként összesen 12 új karaktert fog hozni, ezeket folyamatosan bemutatja a Valve a játék hivatalos oldalán.

Ti várjátok már a Dota Underlords frissítését és az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)