Hirdetés

Megvan a Dota Underlords 1.0-s verziójának megjelenési dátuma

|

Nyolc hónapig tartó Early Access periódus után a Valve készen áll, hogy lehúzza a matricát saját autobattler játékáról.

Hirdetés

Január elején a Valve bejelentette, hogy hamarosan jön az első hivatalos Dota Underlords szezon, és ezzel együtt a játék hivatalosan is "megjelenik". Most már a pontos dátumot is ismerjük. Az Early Access részlegben tengődő autobattler hamarosan kibontja szárnyait, és az 1.0-s verziószámmal együtt rengeteg új tartalmat is kapni fog, köztük egy új (és végtelenül cuki) Underlordot is.

Hirdetés

Legújabb haverunk neve Enno, the Scavenger King, aki egy távolsági sebzésosztó. Enno amellett, hogy egy stílusos kis köpőcsővel operál, nagy örömmel kever mérget is a lőszereibe. Trükkös kis srác lesz, aki többféle játékstílust is támogat majd. Az új karakter mellett egy új rendszerrel, a City Crawllal is összeismerkedhetünk, ám ennek részleteiről még nem rántották le a leplet a fejlesztők.

A Dota Underlords egyébként a Teamfight Tactics megjelenése óta meglehetősen küszködik a játékosszámmal. Meglátjuk, hogy az első szezon indulása lendít-e rajta, vagy szép lassan elolvad a felhasználói bázis maradéka is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)