Hirdetés

Megjelent a Valve legújabb játéka, de még nem mindenki játszhat vele

|

Az Auto Chess különálló változata a tervek szerint a jövő héttől lép nyílt bétába.

Hirdetés

Ember legyen a talpán, aki követni tudja az Auto Chess őrületet. Miután a Valve szakított az elképesztően népszerű Dota 2 Auto Chess mod alkotóival, a srácok kiadták a játék mobilos változatát, az standalone Auto Chess pedig az Epic Games Store-ban fog megjelenni. Időközben a Riot is bemutatta a kapcsolódó League of Legends modot, a Valve pedig elindította végre a Dota Underlords névre keresztelt projektet.

Hirdetés

A játék egyelőre csak a Dota 2 Battle Pass tulajoknak elérhető, akik durván egy hétig tesztelgethetik a játékot, mielőtt az nyílt bétába lép. Ekkor kerül majd be a rangsorolt játékmód, illetve ekkortól válnak elérhetővé az androidos és iOS-es portok is, a cross-playnek köszönhetően pedig PC-sek és mobilosok együtt vagy egymás ellen is tolhatják a dolgot.

Úgy látszik, hogy az Auto Chess az új battle royale. Meglátjuk, meddig tart ki a lendület.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)