Hirdetés

Új védjegyet jegyzett be a Valve, kezdődhet a találgatás

|

Az már biztos, hogy a következő projektjüknek köze lesz a Dotához.

Hirdetés

Valahogy továbbra sem akaródzik a Valve-nek elszámolni háromig, hiába szeretnék a játékosok, azonban ettől függetlenül nem felejtettek el játékot fejleszteni, többek között a saját VR-szemüvegük is készül. 

Hirdetés

Mozgolódás támadt Dota fronton is. Pár napja a vállalat kiadta az idei Battle Pass-t, amely rengeteg tartalmat hozott magával és fog is hozni a The International 2019-hez közeledve, de nem ez az egyetlen újdonság. A Valve múlt hónapban bejegyezte a Dota Underlords márkanevet, ami az adatbázis szerint többek között a számítógépes videojáték kategóriába tartozik.

Egyelőre semmilyen más információnk nincs azon felül, hogy a Dota Underlords egy videojáték a Valve fejlesztésében, csakis spekulációk: egyesek szerint az Artifact 2.0 állhat a háttérben, mások szerint a cím a Dota 2 egyik játszható karakterére, Underlord Vrogrosra utal, de a PC Gamer például azt jósolja, hogy egy Diablo-stílusú dungeon crawlert fognak leleplezni ezzel a névvel.

Szerintetek mi lesz a Dota Underlords?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)