Hirdetés

DotaTV - elindult a Valve saját stream szolgáltatása

|

A Valve bemutatta a legújabb stream szolgáltatását, amellyel sokkal közelebb kerülhetünk a Dota 2 The International meccseihez.

Hirdetés

Már csak néhány hét választ el minket minden idők legnagyobb esport versenyétől, a Dota 2 The International 2015 nyereményalapja ugyanis mostanra már a 17 millió dollárt is átlépte. Hogy ne maradjunk le egyetlen meccsről sem, a Valve egy új szolgáltatást is bemutatott.

A DotaTV-nek köszönhetően 1080p-s felbontásban, 60 fps-sel élvezhetjük majd a meccseket, ahol természetesen élőben lekérdezhetjük a különböző statisztikákat is, legyen az a csapatok közti xp és arany eloszlása, a killek száma vagy az egyes hősök szintje.

A Dota 2 hivatalos oldalán már elérhető az új funkció, ahol a legtöbb néző által követett meccseket is kilistázzák. Természetesen az augusztus 3-8 között zajló The International meccseit is követhetjük majd az új oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)