Hirdetés

Szeretnéd megépíteni a jövő városát?

|

Ha meguntad a SimCity megoldását, és valami érdekesebbre vágynál, akkor ez a bejelentés tetszeni fog.

Hirdetés

Valljuk be férfiasan: a 40. korszerű város megépítése már egy picit unalmas. Mi lenne, ha a 21. század metropolisza helyett a jövő nagyvárosát építenénk fel? Repülő autók, hatalmas épületek, minden technológia, amit sci-fikben láttál.

Az inspirációt a Mirror’s Edge, a Star Wars, az Ötödik elem és mondjuk az összes sci-fi adta, ami valaha megjelent. A DotCity egy városépítős játék lesz, amiben nem kell majd azzal foglalkozni, hogy honnan hová futnak be a vízvezetékek. A lényeg az, hogy egy olyan hatalmas várost építhessünk fel, amiben elfér több millió ember égig érő házakkal és repülő autókkal. Elég jól hangzik.

A játék PC-re fog megjelenni 2017-ben. A projekthez egyelőre az Indiegogo-n keres támogatókat a készítő, ha valakinek bejön ez a koncepció, akkor itt a lehetőség, hogy befektessen a jövőbe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)