Hirdetés

Dotcom visszavág: 50 GB ingyen tárhely a megásoknak

|

A Megaupload alapítója nem hagyja magát olyan könnyen a háttérbe szorítani, hamarosan újra a figyelem középpontjába kerül.

Hirdetés

Mindannyian tisztában vagyunk Kim Dotcom korábbi ügyével és a Megaupload botránnyal, de az úriember nem hagyja magát és közeljövőben újabb nagy dobással kíván visszatérni: napokon belül elindul új szolgáltatása, a Mega, amely minden felhasználónak 50 gigabájt ingyenes tárhelyet biztosít. Jó hír az érdeklődők számára, hogy míg máshol kizárólag megkötésekkel használhatunk egy ekkora tárhelyet, addig a Megát feltételek nélkül használhatjuk majd - legalábbis Dotcom bevallása alapján.

További részleteket a PC World cikkében olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)