Hirdetés

Double Dragon Trilogy - PC-n is megmenthetjük Mariant

|

Korábban már kipróbálhattuk mobilon a klasszikus verekedős játék felújított változatát, de most asztali gépeinken is belevethetjük magunkat Billy és Jimmy kalandjaiba.

Hirdetés

A Double Dragon-széria eredeti 1987-es (!) első része már 2012-ben kapott egy felújított verziót, Neon alcímmel, a DotEmu azonban egy lépéssel tovább ment. Saját változatukban ugyanis három részt is felújítottak, sőt, az eredeti játékokat is játszhatóvá tették  modern eszközökön. Ez jelenik meg most PC-re.

A Double Dragon Trilogyban egy arcade- és egy sztorimód is rendelkezésünkre áll, ha újra akarjuk élni a kooperatív verekedős játékok ősatyját. Mindezt három nehézségi fokozaton tehetjük majd meg, az eredeti játék nehézsége (original) mellett egy annál könnyebb (easy), és egy nehezebb (expert) mód is bekerült.

Kedvünk szerint váltogathatunk majd az eredeti, 8-bites megoldások és a felújított változat között, legyen szó akár a játék zenéjéről, akár a grafikáról. És természetesen nem lenne teljes az élmény, ha nem irányíthatnánk Billyt és Jimmyt is.

Ennek megfelelően helyi és online többjátékos mód is helyett kapott a Double Dragon Trilogyban. A játék január 15-én lesz megvásárolható Steamen, Amazonon, és a GoG.com-on.

Ti kipróbáljátok majd? Esetleg játszottatok az eredeti Double Dragon játékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)