Hirdetés

Elképzelhető, hogy nem fog kiadni több játékot a Double Fine Productions

|

Korábban több külsős fejlesztőnek is segített a csapat, de mivel a Microsoft is bekerült a képbe, lehet, hogy nem folytatják ezt a gyakorlatot.

Hirdetés

A Tim Schafer által alapított Double Fine nemcsak játékokat készített az évek során, hanem kiadóként is részt vett több indie projektben Double Fine Presents néven. Ők dobták piacra például a GNOG-ot és a Gang Beasts nevű partijátékot.

Hirdetés

Az idei E3-on derült ki, hogy a Microsoft felvásárolta Tim Schafer csapatát, ami egyrészt jó hír, hiszen így valószínűleg nem lesznek anyagi gondok a fejlesztések során, ugyanakkor a jövőben leginkább csak a vállalat platformjaival foglalkozhatnak, emiatt pedig előfordulhat, hogy be kell szüntetni a kiadói tevékenységét a Double Fine-nak, ugyanis Schafer nemrég azt nyilatkozta a Destructoidnak, hogy nem igazán van értelme a dolognak, ha meg van határozva, mely platformokra gyárthatnak.

A Double Fine Presents kifejezetten azért jött létre, hogy Schafer és csapata így támogathassák a feltörekvő csapatokat, és úgy tűnik, hogy a fentiek ellenére még mindig szívesen foglalkoznának ezzel. Talán sikerül is majd valamilyen megállapodást kötni a Microsofttal, hiszen ahogy az korábban kiderült, a vállalat nem zárkózik el a multiplatform megjelenéstől.

Nektek melyik a kedvencetek a Double Fine által kiadott játékok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)