Hirdetés

Day of the Tentacle Remastered - így fest a felújított változat

|

A felújított Grim Fandango pozitív fogadtatása után újabb klasszikus point'n'click játékot támaszt fel Tim Schafer csapata.

Hirdetés

A Grim Fandango Remastered eléggé jól sikerült (persze ez részben azért lehet, mert kiváló volt az alapanyag), így valahol várható volt, hogy Tim Schafer és a Double Fine csapata feltámasztanak még néhány point'n'click klasszikust, ha már úgy is egy kicsit visszatért a köztudatba ez a korábban halottnak vélt műfaj.

Ezen a hétvégén zajlik a Los Angelesben megrendezésre kerülő Indiecade, ahol a Double Fine egész hétvégén mutogatja a jelenleg készülő Day of the Tentacle Remasteredet, viszont mivel Los Angelesben nem áll meg a 4-es 6-os villamos (még!), ezért egyelőre be kell érnünk ezekkel az egyébként kifejezetten ígéretes képekkel.

Az első képek alapján a felújított változat nagyon igényesre sikerült, jól passzol az eredeti játék stílusához, miközben érezhetően javult a minőség. A felfrissített látvány mellett természetesen a hangokat és zenéket is újradolgozzák, illetve egyelőre be nem jelentett "különleges feature-ök" is bekerülnek majd a játékba.

Ti mennyire várjátok? Szerettétek az eredetit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)