Hirdetés

Double Fine - egy projekt törölve, néhány munkatárs elbocsátva

|

A játékokat mostanság egyébként is hihetetlen tempóban gyártó Double Fine egyik projektjét leállították, minek következtében elbocsátották a csapat egy részét.

Hirdetés

A Broke Age megjelenése óta a Double Fine több új projektbe is belevágott, amelyek egy részét nyilvánosan, a közönség bevonásával készítették, volt azonban leglalább egy titokban fejlesztett játékuk is, amely a jelek szerint soha nem fog megvalósulni.

Részleteket sajnos nem tudtunk meg a háttérben futó projekttel kapcsolatban, de Tim Schafer egy interjúban elmondta, hogy a kiadó leállíttatta a fejlesztést, ezért 12 embertől kellett megválniuk. „A többi játékunk, a Broken Age, a Massive Chalice és a Grim Fandango Remastered természetesen semmilyen kárt nem szenved" - tette hozzá.

A Massive Chalice nemrég került be a Steam Early Access programjába, így már kipróbálhatják azok, akik nem tudnak várni a tavaszi megjelenésig. A Grim Fandango fejlesztése is gőzerővel halad, ebből a decemberben esedékes PlayStation Experience-en kapunk majd egy kis ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)