Hirdetés

Douglas Adams legjobb játéka végre visszatért

|

A Galaxis útikalauz stopposoknak írója kacérkodott a játékfejlesztéssel, és a legsikeresebb próbálkozását már modern PC-ken is nyomhatjuk végre.

Hirdetés

Douglas Adams nagyon is szerette a videojátékokat. Úgy gondolta, hogy ez egy olyan különleges formája a történetmesélésnek, amivel érdemes foglalkozni. Az 1988-as kalandjátéka nagy sikereket ért el, de ez ma már történelem.

Természetesen az azóta eltelt évek kikezdték a Starship Titanic című csodát, és már nem is játszhatnánk vele modern gépeken, ha nem lenne a GoG.com, akik a mai platformokra ültették át ezt a csodát. Műfaját tekintve egyébként egy point 'n click kalandjátékról beszélünk, ami nem meglepő módon (hiszen Douglas Adamsről van szó) egy elképesztő történetet mutat be.

Aki szerette a Galaxis útikalauz stopposoknak köteteket, azok biztosan élvezni fogják ezt is, ráadásul olcsóbban letölthetik, mint Douglas bármelyik művét. Tegyetek egy próbát, megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)