Hirdetés

Dr Disrespect a Halo Infinite bétatesztjét is megszakértette

|

Egy megjelenés előtt álló FPS játék sem maradhat ki, Disrespect mindegyikről elmondja az őszinte véleményét.

Hirdetés

Igazi aranybánya a mostani időszak azoknak, akik szeretik az FPS játékokat, hiszen egymást érik az ingyenes tesztidőszakok és a megjelenések. Nemrég ért véget a Call of Duty: Vanguard mindenki számára játszható bétája, a hétvégén pedig a Halo Infinite is elérhető volt, ide azonban csak meghívással lehetett bejutni.

Tulajdonképpen már csak a Battlefield 2042 bétájára várunk, ennek érkeztéről azonban még mindig nem kaptunk hivatalos tájékoztatást, csak azt tudjuk, hogy novemberre csúszott a megjelenés.

Hirdetés

Ezek a tesztek azonban elsősorban nem azért vannak, hogy a játékosok játszogathassanak kicsit, az igazi cél, hogy a megjelenés előtt a tapasztalatok alapján még gyorsan finomhangoljanak egyes mechanikákat és kijavítsanak sűrűn előforduló hibákat.

Erre most a 343 Industries is megkapja a lehetőséget, hiszen a minden bizonnyal nagy mennyiségben beérkezett játékos visszajelzések mellett például Dr Disrespect is elmondta a véleményét. Az FPS-közösség egyik meghatározó alakjának azért is fontos a szava, hiszen többek között évekig dolgozott a Call of Duty franchise-on, szóval tényleg tudja miről beszél:

"Üres érzésem van, mikor játszom a játékkal. Arra gondolok, hogy egyszerűen nem érzem a hype-ot, az energiát."

Dr Disrespect azért pozitív gondolatokat is megfogalmazott a játékkal kapcsolatban; elmondta, hogy a gameplay "szikla szilárd" élményt nyújt és a három pálya, amit alkalma volt kipróbálni, mind nagyon jól összerakottak és változatosak.

A Halo Infinite, ha további csúszás nem lesz, december 8-án jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series gépekre és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)