Hirdetés

Dr Disrespect meglepően jó véleménnyel van a Warzone új csatateréről

|

A népszerű videós egy másik közkedvelt battle royale-t is szóba hozott a Raven Software által összerakott pályával kapcsolatban.

Hirdetés

Sokak számára valószínűleg egyáltalán nem releváns, hogy mit gondol egy-egy címről vagy játékbeli elemről egy sok követővel rendelkező streamer, viszont a fejlesztők számára jól jöhet egy ilyen visszajelzés, hiszen így gyakran olyan személytől érkezik az, aki elképesztően sok órát belepakolt már az adott játékba, és valószínűleg tudja, miről beszél.

Dr Disrespect pedig már korábban is igyekezett építő jellegű kritikával előállni, de úgy tűnik, a pozitív véleményét sem rejti véka alá.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard megjelenésének alkalmából hamarosan friss pályával bővül az ingyenesen játszható Call of Duty: Warzone, méghozzá egy olyan csatateret hoz nekünk a Raven Software, amit a Csendes-óceáni térség ihletett. Dr Disrespect korábban már kifejtette ellenérzését a Raven által felépített pályák iránt, és úgy tűnt, hogy szerinte jobb volna, ha a Sledgehammer Games csinálná az új térképet.

Ám a jelek szerint fordult a kocka, mivel a Raven leleplezését követően a streamer már inkább izgatottságát fejezte ki a pálya iránt. Sőt, szerinte az érkező harctér olyan, mint a PUBG egy pályája, amiben talán lehet is valami, hiszen az új helyszín hangulata eléggé hasonlít a másik battle royale címben lévő Sanhokra.

Remélhetőleg mások is osztják majd a doki véleményét, és valóban egy ütős pályával bővül majd hamarosan a Warzone.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)