Hirdetés

Dr Disrespectet kitiltották a Twitchről, botrány a Crysis Remastered körül

|

Könnyen lehet, hogy egy gyengébb, Xbox Series S nevű konzol is érkezik, a Crysis Remastered viszont csak a tervezettnél később jelenik meg. Ezekről a hírekről, Dr Disrespect kitiltásáról és még sok másról is szó lesz a legújabb GameStar Hype-ban.

Hirdetés

A GameStar Hype e heti adásában szó esik arról, hogy a Twitch kiadta Dr Disrespect útját, illetve beszélünk a Crysis Remastered kényszerű csúszásáról és a pletykált Xbox Series S konzolról, a Cyberpunk 2077 japán cenzúrájáról, de megmutatjuk a Ubisoft új battle royale játékát, a Hyper Scape is.

Hirdetés

Persze ezeken kívül is bőven akadtak még olyan hírek, amik helyet követeltek maguknak a legújabb Hype-ban. Nektek pedig nincs is más dolgotok, mint rábökni a Play gombra, és megnézni a legújabb adást. Ezt követően pedig bátran nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között!

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Ha a jövőben sem akarok lemaradni a Hype legújabb adásairól, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)