Hirdetés

Dr Disrespecttel ünnepli szülinapját a World of Tanks Blitz

|

Az ismert streamer cseppet sem egoista üzenete mellett ajándékokat is kapnak a World of Tanks Blitz rajongói, amelyekért meg kell küzdeniük.

Hirdetés

Egy aktív közösséggel rendelkező játék életében minden évforduló jelentőséggel bír, hiszen nemcsak az ünneplésre kínálkozik ilyenkor remek alkalom, hanem arra is, hogy némi hírverést csapjanak a szóban forgó alkotás körül. És ha ez jól sül el, akkor a buli végére nagyobb lesz a játékosbázis, mint előtte volt.

Maximálisan tisztában van ezzel a Wargaming is, amely immáron nyolc esztendeje istápolja a World of Tanks PC-n és Switchen is játszható mobilos kisöccsét, a World of Tanks Blitzet. Tavaly új fényezést kaptak a páncélosok, egy évvel korábban pedig új játékmóddal kapcsolódhattak ki a rajongók, akiknek most a Twitchcsel folyton összebalhézó, játékfejlesztőből lett streamer, Dr Disrespect jutott pár további meglepetés mellett.

Hirdetés

A július 7-éig tartó eseménysorozat alatt nemcsak Dr Disrespecttel találkozhatnak a játékosok a Blitz hangrájában, hanem részt vehetnek két különleges küldetésben is, amelyeket teljesítve speciális álcázó festéshez, erőforrásokhoz és avatárhoz juthatnak. A streamer egyébként a következő szavakkal kommentálta a Wargaminggel közös akcióját:

"Nincs jobb módja annak, hogy megünnepeld a World of Tanks Blitz születésnapját, minthogy a társaságomban teszed. Gondolj csak bele. Találkozunk a hangárban."

Az alkalomból készült videóban elrejtettek egy bónuszkódot, amivel három napnyi prémiumot aktiválhatunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)