Hirdetés

Dr. Kawashima's Body and Brain Exercises - Agytorna és testmozgás februárban

|

Kawashima doki Nintendo DS-en szép sikert elért sorozatának következő felvonása Dr. Kawashima's Body and Brain Exercises címmel Xbox 360-on is tiszteletét teszi Kinect-támogatással.

Hirdetés

Sőt, kifejezetten a Kinect szenzorra épül a Dr. Kawashima's Body and Brain Exercises, ami garantáltan agyunkat és testünket is igénybe veszi.



Ép testben ép lélek, tartja a bölcs mondás, s ha már se könyvet nem veszünk a kezünkbe, se a pályára nem megyünk le focizni, akkor legalább a TV előtt mozogjunk már egy keveset, miközben agyunk berozsdásodott fogaskerekeit is megdolgoztatjuk. Kinek nem inge...



Dr. Ryuta Kawashima korábbi, kifejezetten Nintendo DS-re tervezett játékaival ellentétben a Dr. Kawashima's Body and Brain Exercises a jól megszokott agytorna mellett testmozgásra is késztet, ugyanis a Kinect szenzoron keresztül tudunk majd kommunikálni a játékkal. Az pedig minden esetben mozgással kombinálja a változó nehézségű fejtörőket. A kvíz kérdések, és a csavaros gyakorlatok sokaságára már csak február 11-ig kell várnunk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)