Hirdetés

Doctor Who: The Eternity Clock - a folytatás törölve

|

A BBC leállította a Doctor Who: The Eternity Clock trilógia fejlesztését, de nem kell aggódni,

Hirdetés

Szomorú hírrel kell szolgálnunk a Doctor Who rajongóknak, ugyanis a BBC a minap kijelentette, nem kívánják folytatni a trilógiának szánt Doctor Who: The Eternity Clock című játékot. „EXTERMINATE!” - mondta az egyik fejlesztőkhöz közeli Dalek.

 

A The Eternity Clock megjelenésekor nagyon rossz kritikákat kapott, amelyekben főleg a rengeteg bugot és az átgondolatlan checkpoint rendszert kifogásolták, így tulajdonképpen nem meglepő, hogy nem akarják folytatni a játékot, amit Paul Joffe, a BBC munkatársa erősített meg a Polygonnak adott interjújában. Joffe hozzátette, hogy a kudarctól függetlenül jó viszonyt ápolnak a fejlesztőkkel, de közös munka egyelőre nincs kilátásban.

A rajongóknak azonban nem kell csüggedni, ugyanis Joffe azt is elmondta, hogy tervbe vannak véve további Doctor Who játékok, amelyek viszont mobilon lesznek majd elérhetőek, ugyanis a BBC hosszútávú stratégiái „nem összeegyeztethetők a konzolos kiadásokkal."

Szerintetek bölcs döntés kivonulni az otthoni szórakoztató rendszerek világából egy ilyen népszerű franchise-nak? 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)