Hirdetés

Dragon Age 2: 02.01.2011 - kőbe vésve?

|

A BioWare különös módon véste kőbe a Dragon Age 2 megjelenési dátumát. Kotorjunk az Awakening kiegészítő dobozában.

Hirdetés

Hosszú tanulmányt lehetne írni a videojáték-ipar marketing gépezetéről, ahogy a sejtelmes információk csepegtetésével, a "hopp itt egy screenshot, figyelj, itt repül egy trailer" módszerekkel készítik elő a terepet, hogy aztán lehetőleg minden játék megkapja a "várva-várt" jelzőt - persze nem mindig érdemtelenül.

Ezúttal a Dragon Age 2 érkezését jelentette be a BioWare nagy titokzatosan. A Dragon Age: Origins Awakening kiegészítőjének dobozába rejtettek a marketinges kollegák egy kis kártyát, ami egy kedves sárkányt ábrázol, és a "02.01.2011" dátumot. A dolog elég egyértelműen utal a Dragon Age következő részére, és a feltételezést az is alátámasztja, hogy az EA 2011-es pénzügyi tervében emlegettek már egy 2011 január és március között érkező Dragon Age epizódot. Minden bizonnyal ez lesz az E3-ra beígért nagy BioWare leleplezés.

A Dragon Age 2-ről egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy az ígéret szerint "ütős lesz a grafikája", és nagy hangsúlyt fektetnek a motor továbbfejlesztésére. "Majd meglássuk - a vak is aszonta..."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)