Hirdetés

Dragon Age 2 - A jó, a rossz, és a badass

|

Háromfajta opciónk lesz válaszolni a dialógusokban a Dragon Age 2-ben

Hirdetés

A Dragon Age 2 bejelentés után nemsokkal azt is megtudtuk ,hogy a folytatás a Mass Effectből örökli majd a párbeszédrendszerét. Mit jelent ez pontosan?

Nos, a BioWare egy újabb kis részletbe avatott be minket a Dragon Age 2 kapcsán. A leegyszerűsített bárbeszédek során három lehetséges válasz közül választhatunk madj. Ezek a jó, amit egy olívaág jelül majd, a mogorva, amit egy görög színpadi maszk, illetve a gonosz, amit egy vörös ököl jelöl majd. A párbeszédek kulcspontjainál néha az is megadatik majd, hogy társunknak adjuk a probléma rendezésének lehetőségét. Például: egy csapat orkkal összeszólalkozva nem kötelező magunknak lekaszabolni azokat. Egy gombnyomással átadhatjuk ezt csapatunk egy másik tagjának, aki ezt egy látványos jelenetben meg is teszi, mindenféle real time közdelem nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)