Hirdetés

Dragon Age 2 - Játékosbarát DRM

|

Nem lehet majd okunk panaszra, az EA-BioWare kettőse finoman szólva is barátságos DRM-mel látta el a Dragon Age 2-t.

Hirdetés

Márciusban jelenik meg a Dragon Age 2, amelyben immáron erősen kötött keretek között egy nevesített, beszélni is képes hőst alakítunk, nagyjából úgy, mint ahogy a Mass Effect esetében tehettük már két alkalommal is.

A játék PC-s kiadása több módon lesz majd elérhető, példának okáért dobozosan, digitális formában az EA online boltjában, valamint Steamen keresztül is. Utóbbi esetben Steam-DRM gondoskodik a jogállásról és a másolásvédelemről egyaránt.



A többi változat (pl. dobozos) védelme a következőképpen fest:
 - Nincs lemezellenőrzés, nem kell a meghajtóban hagyni a játék futtatásához.
 - Korlátlan számú PC-re telepíthető a Dragon Age 2.
 - 24 órán belül viszont legfeljebb öt különböző PC-n indíthatjuk el a játékot.
 - Minden telepítés alkalmával be kell jelentkezni EA fiókunkba, ahol megtörténik az ellenőrzés - miénk-e a játék, tagjai vagyunk-e a fórumnak, rendelkezünk-e EA fiókkal.
 - Offline is játszható, ám néhány naponta online ellenőrzésre van szükség.
 - Megjelenés előtt/alatt ún. Release Control egyeztet a szerverrel, hogy ellenőrizze, nem megjelenés előtt akarunk-e játszani vele. A program nem telepít semmit PC-nkre. Adott ország hivatalos utcai megjelenési dátumához kötött a zárlat feloldása.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)