Hirdetés

Dragon Age 2 kiegészítés közeleg - Visszatérnek a griffek?

|

Bejelentésre készül a BioWare, minden jel szerint újabb adag Dragon Age kerül terítékre.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy szerette-e valaki a Dragon Age 2-t, avagy sem, mind rajongói, mind ellendrukkerei egyetértettek abban, hogy kínosan szűk keretek közé szorították a játékost, aki alig-alig dughatta ki az orrát Kirkwall falai mögül.



Mike Laidlaw, a játék vezető dizájnere a minap pont egy ezzel kapcsolatos bejegyzést posztolt a BioWare hivatalos fórumán, miszerint ő maga is egyetért a játékosokkal, hogy a Dragon Age 2 eseményeinek otthont adó Free Marches területéből klassz lenne még többet látni.

És itt tartjuk a tyúkokat


A jelek szerint rövidesen teljesül ez a kívánság, vagy DLC, vagy nagyobb lélegzetű kiegészítő lehet a három új, facebookon és twitteren felbukkant képecske, melyekhez a következő kérdést csatolta a BioWare: "Azok ott griffek?"
Thedas, vagyis a Dragon Age univerzum ismerői előtt nem titok, hogy a Gray Wardenek egykoron griffek hátán repültek a csatába. A játékok idejére viszont elvileg kipusztultak, s csupán a harcosok pajzsát és vértjét díszítik.

Csomagoljatok ejtőernyőt is a hamubasült pogácsa mellé


Több fórum is felvetette, hogy talán a többszereplős játékmóddal felvértezett Dragon Age 3 hivatalos bejelentését készíti elő az Electronic Arts is a  BioWare kettőse, jómagam azonban inkább egy DLC-t jobb esetben egy dobozos kiegészítőt tartok valószínűnek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)