Hirdetés

Dragon Age 2 mozgás közben

|

A Dragon Age: Origins folytatását leleplező Game Informer munkatársa stúdiólátogatáson vett részt, amiről felvétel is készült.

Hirdetés

A Dragon Age 2 leleplezését követően megszaporodtak a kritikus hangok, hiszen sokaknak nem tetszenek a folytatást ért változások.



Fix, minimálisan testre szabható főhős, egyszerűsített párbeszédrendszer és vadonatúj, inkább steril, mint szép grafika jellemzi az alkotást. Persze sejteni lehetett, hogy azok a képek egy korai verzióból származnak, ráadásul nem is az elsőbbséget élvező PC-verzióból. Most végre mozgás közben is megtekinthetitek, de ez még annyira "work in progress", hogy hiba lenne belőle elhamarkodott következtetéseket levonni.
A Dragon Age 2 megjelenéséig azonban még van fél évünk, addig azért kiderül majd jó néhány részlet a játékról, amelyek vagy pozitív, vagy negatív irányba befolyásolják véleményünket.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)