Hirdetés

Dragon Age 2 - újabb conceptart érkezett

|

Szép dolog egy semmitmondó koncepciórajz, de mit is kezdjünk vele... A trailer-re még várhatunk.

Hirdetés

Sok idő van még 2011 márciusáig, amikor az ínséges tél után végre megjelenik a Dragon Age szága második felvonása, és a BioWare nem is kapkodja el az információk csepegtetését. Most egy újabb szépséges koncepciórajzzal szeretnének elkápráztatni bennünket, és biztosítani afelől, hogy ami késik, nem múlik. Bajban vagyok a concept artok értelmezésével... Segítsetek megfejteni, mit láthatunk a képen!

A BioWare egyébként azt ígéri, hogy a gamescom-on a kiadó EA konferenciáján bemutatják az első trailer-t. (Igaz, korábban még július 17-re ígérték.) Az talán végre kicsit közelebb hozza az alkotást, mint a szép, de gyakorlati szempontból értelmetlen artwork-ök.

Eddig annyit tudunk a PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkező alkotásról, hogy az egy évtizedet átölelő történet során egy Hawke nevű nincstelen hőst tehetünk a Dragon Age 2 világának legnagyobb alakjává, és a játék sok vívmányt átemel a fejlesztő másik nagy eposzából, a Mass Effect-ből.

Szeretettel várjuk a híreket, hogy a részletekről is beszámolhassunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)